Rólunk

Cégünk, az AITA STÚDIÓ neve ismerősen cseng nemcsak a lakberendezési és kertépítő szakemberek, de fürdőszobák, konyhák és úszómedencék egyedi burkolat tervezői és kivitelezői előtt is. Országos elismertségünket bizonyítja a több mint 150 viszonteladónk dinamikus forgalom növekedése az általunk forgalmazott termékcsaládokból.

Klasszikus és modern lakberendezési tárgyak és kiegészítők óriási választékát tartjuk raktáron. Dísztárgyak ónból, rézből, bronzból, márványból és kristályüvegből, PALAZZETTI minőségi, fagyálló kerti grillezők, kandalló tűzterek, kandalló kiegészítők éppúgy fontos helyet foglalnak el kínálatunkban, mint az ezernyi színben és formában rendelhető üvegmozaik burkolóanyagok.

Kérjük tekintse meg kínálatunkat! Weboldalunkon lévő elérhetőségeink bármelyikén várjuk érdeklődését. Biztos lehet benne, hogy szakmailag felkészült munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a kért segítséget, tanácsot megadhassák Önnek.

A raktáron lévő óriási választéknak köszönhetően gyors kiszolgálásra számíthat, de speciális igények kielégítésére is fel vagyunk készülve.

Kellemes böngészést kívánok Önnek és remélem rövidesen kapcsolatba léphetünk Önnel

Üdvözlettel: Flavio Aita