Katalógusunk:
 
 

Kerti grillek

A samottal bélelt, agyag-cement konglomerátumból készült tűz- és fagyálló PALAZZETTI kerti grillek nagy választékát tartjuk raktáron. Típustól függően, ezekkel a kerti grillezőkkel lehet akár kemencében, lávakövön, nyárson illetve grillrácson sütni. Némelyik modell gyakorlatilag komplett nyári konyha funkcókkal rendelkezik. A grillezők magasságából adódóan (több mint 2 m) a füst nem zavaró tényező, sőt kéménybe is beköthetők a teraszon vagy akár a lakásban is.

Különleges funkciók:

A lávakő lapon történő sütés előnye, hogy a grillráccsal ellentétben "rezsóként" is funkcionál, így edényben is főzhetünk rajtuk, sőt átforrósodva, asztalra helyezve hosszú ideig alkalmas további sütésre és az ételek melegen tartására. Az elektromos nyársforgatóknak köszönhetően biztosított az egyenletes sütés. Az alatta elhelyezett tálcán a húsból kifolyó értékes szaft is felfogható.

Egyes típusoknál a tűztér hátsó részén elhelyezett tűzifatartó gondoskodik a folyamatos parázs utánpótlásról és a sütőtérben egyenletesebb hőeloszlást tesz lehetővé. Mindezt füstmentesen, mivel a keletkező füst a felette elhelyezkedő kürtőn keresztül távozik.

Kandalló kiegészítők

Napjainkban a fatüzeléses kandalló ismét reneszánszát éli. A pattogó tűz látványa, és a sugárzó meleg egyaránt hozzájárul a romantikus családi hangulathoz. Nem utolsó sorban függetlenséget biztosít a vezetékes gázszolgáltatás lényegéből fakadó kiszolgáltatottsággal szemben. Nélkülözhetetlenek azonban a kiegészítő eszközök, melyekből nagy választékot talál nálunk. Sárgaréz, vörösréz, antikolt réz, króm, rozsdamentes acél és kovácsoltvas előkék, szikrafogók, fatartók és tűziszerszámok modern és hagyományos kandallókhoz egyaránt kaphatóak. Kandalló órákat, de még kézi bőr fújtatót is találhat nálunk!